DEXANDRA PERFUME BANTING : AIR FRESHENER DEXANDRA



Inilah dia produk baru dari #dexandra, #airfreshenerdexandra ni bau dia boleh buat kite sekejap macam ada dalam Starbucks, sekejap macam kat taman bunga. Sekejap macam dalam butik lovely lace. Hehehehe..

Untung sangatlah kalau nak try sebotol, tapi buat masa sekarang Permintaan Limited.

NS akan update lagi dan lagi selepas ini.

www.parfumlicious.blogspot.my

www.parfumlicious.blogspot.my
www.nurulsuadi.blogspot.com

ROASTED CARAMEL AIR FRESHENER - 10ML

Note: Toffee Pudding
For Sale
In Stock | Weight: 70g


Wangian Air Freshener Roasted Caramel ni, memang sentiasa ada stok. Bau ala-ala dalam Starbucks. Kalau letak di dapur memang fresh je bau, Wangi Caramel rasa nak duduk dapur je. Rasa kenikmatan limpahan kemanisan caramel yang baru di masak memenuhi ruangan. Terasa diri seperti dilahirkan setiap hari. Penuh kesegaran bagi permulaan pagi hari.

Ada juga yang nak mengurangkan ketagihan minuman berkafein seperti Coffee ? Memang sesuai sangat simpan stok Air Freshener Roasted Caramel ni untuk bantu rawat ketagihan nak minum Coffee. Tak dapat minum, ambil bau pun dah ok. Tapi kene la kuat semangat ye, jangan hidu hidu lelama pergi cari air coffee. Memang tak jadi apa la, hehehehe.

Berikut adalah panduan mengikut Mood, jangan tak tahu pula, sebenarnya wangian juga mempengaruhi mood kita. Bau wangian ni juga, boleh menceritakan apa mood kita ketika itu. Cuma orang jarang-jarang akan fokus dan mentafsir apa mood kita kerana bukan semua orang peka dan ambil tau tentang jenis-jenis perfume dan fungsinya. Hanya orang-orang yang tertentu sahaja yang tahu.


www.nurulsuadi.blogspot.com









Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

DEXANDRA BANTING : AIR FRESHENER DEXANDRA

De'Xandra Banting : Air Freshener